Careers

Careers

Sales & Marketing Assistant

Over ons
Werken bij Van der Vliet Quality Yachts betekent werken bij een internationaal gerenommeerde jachtmakelaardij.
Wij zijn sinds 1975 actief in de aan- en verkoop van luxe jachten in het hogere segment. Je komt te werken op ons kantoor in Muiden (onder de rook van Amsterdam) samen met drie andere collega's. Een mooi kantoor aan het water en tevens goed bereikbaar.

Functieomschrijving
Als Sales & Marketing Assistant ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van twee makelaars en de Marketing Manager. Hierbij zorg jij ervoor dat hun dagelijkse werkzaamheden soepel verlopen. Je bent verantwoordelijk voor verwerken en bijhouden van lopende verkoopprocessen en het contact en agendabeheer tussen je collega’s en onze internationale klanten. Daarnaast draai jij je hand niet om voor het regelen van onze kantoorbenodigdheden, het verwelkomen van klanten en ben je ook niet bang voor de koffiemachine en de vaatwasser. Kortom, jij bent binnen ons team onmisbaar. Naast de orde van de dag is er voor jou de ruimte om je binnen de functie te ontwikkelen en processen op te pakken. Ook is er voor jou verdieping mogelijk op het gebied van marketing, vormgeving en social media. We zien je hier dan ook graag in groeien.
Je zorgt er onder andere voor dat;

  • afspraken en communicatie met zowel je collega’s als extern klanten goed worden opgevolgd en geregeld;
  • alle administratie, contracten en de promotie rondom de lopen opdrachten op orde en compleet zijn voor de desbetreffende makelaar;
  • je bij drukte het overzicht weet te houden en prioriteiten weet te stellen en binnen een team van drie ook je mannetje weet te staan;
  • je in samenwerking met het team de klant altijd optimale dienstverlening kunt bieden. Dit betekent voor jou dat je geen steekjes laat vallen.
  • je naast bovenstaande werkzaamheden ook op het gebied van marketing verschillende aspecten kan oppakken en de Marketing Manager hierbij ondersteunt. Hierbij is ervaring met Illustrator en Photoshop geen overbodige luxe.

Functie-eisen
Je administratieve skills zijn ongeëvenaard, overzicht en orde bewaren binnen de hectiek van de dag is voor jou geen probleem. Jij bent van nature positief ingesteld en weet je werkzaamheden iedere dag weer te combineren met een scherpe blik en precisie in je werkzaamheden. Daarnaast ben je taaltechnisch sterk en is het voor jou geen probleem om onze buitenlandse klanten telefonisch te woord te staan. Dit mag uiteraard in het Engels, andere talen zijn mooi meegenomen. Voor ons is het belangrijk dat je wel affiniteit en gevoel hebt met onze dienstverlening (maritieme industrie). Uiteindelijk ben je hier toch dagelijks mee bezig. Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO-niveau en hebt tussen de 1 en 3 jaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie bij een zakelijke dienstverlener. Daarnaast ben je in overleg 32-40 uur per week beschikbaar.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt tussen de 1900 en 2100 Euro Bruto per maand o.b.v. 40 uur afhankelijk van jouw ervaring.
Ook kennen wij een 13e maand uitkering bij goede bedrijfsresultaten.

Locatie
Muiden

Contactpersoon
Lisan
E:  lisanveldkamp@yachts.nl